Holiday projects

by - woensdag, juli 15, 2009Vanuit Frankrijk toch een update van mijn holiday projects (kan het niet laten):
De Ishbel vordert gestaag. Gelukkig is het hier niet heel verschrikkelijk heet, anders zou ik niet meer kunnen breien met mohair, brr.
De combinatie Kidsilk en Jaggerspun wordt inderdaad mooi en de kleur is ook goed. (de foto is wat minder)

Ik ben allen bang dat ik niet voldoende Kidsilk heb meegenomen. De Ishbel zal niet "af" mee naar huis gaan dus. Maar dat geeft niet want ik heb nog een leuk werkje mee:

Op de avond van vertrek las ik Tijm's blog over de dekens. Vooral de hexagons spraken me erg aan. Snel heb ik nog een tas met overgebleven garen van de wolhemeldeken (frogged) in de auto gedrukt en een printje van het patroon.
In de auto heb ik heel fijn zitten haken. Het haken leidt mij zo lekker af van allerlei onzinnige gedachten op zo'n lange reis: zijn we er al? hoe ver is het nog? En op de camping is het ook een leuk werkje. Ik heb er genoeg bekijks mee, vooral van de vriendinnetjes van de kinderen en hun ouders (wat doe jij nou? wat mooi, hoe doe je dat?)


Echt een verslavend leuk werkje. Dat vond ik van de Granny Squares ook al.
Ik ga nog even verder met haken en breien.
Volgende blog een uitgebreider verslag van de vakantie-brei-en haak avonturen met o.a. mijn bezoek aan La Droguerie in Bordeaux. Tot later.

You May Also Like

2 reacties

 1. Leuk wordt die deken zo zeg!! Ik ga ook mijn mand met breiwol voor mijn grote deken meenemen in de vakantie. Het erge is dat ik er vorig jaar zomer ook al aan bezig was (ooooh....), maar inmiddels is hij al wel een stuk opgeschoten.
  Veel plezier nog in Frankrijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee Mariek,

  Prachtig hoor! Wat ben je goed bezig! ;-)
  Maar een ishbel? Wat is dat precies?

  Groetjes Evelien

  BeantwoordenVerwijderen

instagram