Breidag 2011

by - dinsdag, maart 15, 2011Binnenkort (1 en 2 april) worden er in Nieuwegein de Brei en Haak dagen georganiseerd. Deze twee dagen staan helemaal in het teken van breien en haken.

Er zijn heel veel standhouders met wol en garens die anders alleen via hun webwinkel hun garens verkopen. Een mooie gelegenheid dus om al dat moois eens in het echt te zien en aan te raken (en te kopen natuurlijk). Ik ben er zelf ook met het gehele Wereldwol assortiment. Ik hoop dat alles weer voldoende op voorraad is want de Handwerkbeurs heeft een behoorlijk gat in de wolvoorraad geslagen. Amanda van The Natural Dye Studio zet eind deze week een hele grote doos Precious Lace zijde op de boot hierheen en ook Manos en Malabrigo (sock!) komen hopelijk op tijd.

Er worden tijdens deze twee dagen ook heel veel brei- en haak workshops gegeven. Onder andere door Marleen van der Vorst, The Dutch Knitters, Marjan Hammink, Mirjam Tegels en Nancy Marchant.
Ook zijn er diverse haak workshops: Wat te denken van Beyond de pannenlap, beginnerscursus haken, Amigurumi
Wereldwol is de trotse sponsor van de de workshops kantbreien door Monique B. van Kantwerk. De animo is groot want sommige workshops zitten al vol! Wil je nog meedoen? Wees er dan snel bij! Bovendien gaat een gedeelte van de workshopgelden naar Pink Ribbon.

En wat is er nog meer te doen? Monique B. heeft haar eigen tentoonstelling. Hier kun je alle kantsjaals die zij voor Kantwerk gebreid heeft in het echt bekijken. Er is een patronendokter, een ruilhoekje waar je je bolletjes wol die het toch net niet zijn kunt ruilen en er is een Stitch n Bitch informatiepunt.
Verder kun je natuurlijk lekker gaan zitten breien en kletsen met lotgenoten.

Als laatste nieuwtje kan ik alvast verklappen dat Wereldwol op deze beurs een nieuw produkt voor de Nederlandse markt gaat introduceren. Wat dat is hou ik nog even geheim! Kom zelf maar kijken op 1 en 2 april!!

You May Also Like

3 reacties

 1. Ik kan niet komen helaas!!! Laat je het op 3 april ook op je weblog weten wat dat nieuwe produkt is (niet dat ik nieuwsgierig ben hoor)

  Groetjes
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een 'cliffhanger' Marieke!...
  Hoop op, óók voor jou, succesvolle dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Da's spannend.
  Ik ga het zo leuk maken (hoop ik) op de workshop dat ze bij drommen bij je garen komen kopen.

  BeantwoordenVerwijderen

instagram