8 jaar!

by - maandag, januari 18, 2010


Afgelopen weekend vierden we Lisa's 8e verjaardag. Een belangrijke dag want eindelijk mocht ze gaatjes laten prikken. Ik heb het nog een jaar kunnen uitstellen maar zaterdag was de dag waarop het ging gebeuren.

En ze is er ontzettend blij mee. Dit staat bij haar bovenaan in de top 3 van allermooiste kado's ooit (vlak boven de fiets die ze kreeg toen ze twee werd)! En gelukkig deed het helemaal geen pijn mam!

En natuurlijk kon ik het niet laten en heb haar een breiboek gegeven:Vervolgens nog 35 cakejes in elkaar geknutseld om te trakteren op school:
en toen zat ons feestweekend er helaas weer op.

You May Also Like

7 reacties

 1. Gefeliciteerd met Lisa! En wat stoer, die gaatjes! Valt me mee dat je ze zelf niet hebt gezet met een (brei) naald, hahaha! En het boek vind ik een aanrader, Mariëlle is ook van het breien. Doet ze met de oppas en met oma. Staan daar de echte beginselen in of ook "werkjes"? Dan lijkt het me wel wat voor haar. Het gewone breien heeft ze wel onder de knie. En de cakejes lachen me toe!
  Groetjes, Anneke (zusje Bert)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @anneke: dit is echt een super goed boek met alleen maar basisbegrippen en getekende uitleg. Ook handig voor volwassenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa! Gefeliciteerd nogmaals, met jullie grote meid! En die gaatjes, OMG! Terwijl ik me nog heel goed herinner dat ik destijds echt niet snapte waar mijn moeder zich nou zo druk om maakte...
  (en de cakejes zijn ook erg mooi gelukt en zien eruit alsof er heeeel veel tijd in heeft gezeten!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje, hang ik een half uur met je aan de telefoon en vergeet ik helemaal om je te feliciteren met Lisa's verjaardag! Bij deze nog van harte!
  Het lijkt op een Dolfje Weerwolfje breiboek, maar is dat ook zo? In dat geval kan ik Jort er ook een plezier mee doen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd!!! Die van mij wordt volgende maand zeven, krijgt ook gaatjes en waarschijnlijk ook dat breiboek. Zooo leuk! Hoop dat jullie een fijne dag hebben gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. van harte gefeliciteerd en wat een mooie cakejes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lekker attent ben ik weer. Nog van harte gefeliciteerd met jullie mooie, met oorbellen behangen, meid!
  Leuk dat breiboek!
  Zie je gauw weer op het plein
  groetjes Femy

  BeantwoordenVerwijderen

instagram