suikerspinnen

by - woensdag, mei 06, 2009

Het was wat stilletjes hier aan het front. Wij waren een weekje aan 't  kamperen op de Veluwe. Wat is het daar toch ontzettend mooi. Ik houd van bomen en bos en dan kom je daar wel aan je trekken. We hebben gefietst, wat musea en dieren gezien en ik heb lekker wat rondjes hard gelopen in het bos.


Dat mis ik toch wel in Leeuwarden, dat je vanuit je huis op korte afstand in een bos kunt zijn. Maar goed, je kunt niet alles hebben nietwaar?
Ik moest trouwens ook behoorlijk wat kilometers maken want de 10 k van de Marikenloop komt alras dichterbij. Inmiddels loop ik ruim een uur achter elkaar dus die 10 zal wel lukken. Ik verheug me erop!

Verder ben ik de Clapotis aan het afronden en heb ik een eerste slofje naar Tijm's patroon gemaakt. Ben nog niet helemaal tevreden.  De hak is nogal puntig geworden.  Ik denk dat ik ergens iets niet helemaal goed gedaan heb. Nog maar even overleggen met de ontwerpster zelf. Ik hoop voor het weekend de Clapotis af te ronden. Ben er nu wel klaar mee ook.

En omdat het zo mooi is nog een foto van 2 suikerspinnen die binnen korte tijd opgegeten gaan worden door 2 meisjes op bevrijdingsdag:


You May Also Like

0 reacties

instagram