mijn projecten

by - maandag, maart 03, 2008

Nog niet zo lang geleden "ontdekte " ik door internet dat er toch nog meer mensen zijn die van breien houden (en die jonger zijn dan zestig). Tot dan toe kon ik mijn hobby "delen" met slechts een vriendin. Zij is ook degene die me er toe aanzette om weer te gaan breien na een pauze van heel wat jaren.

Met de ontdekking van breien en breiblogs op internet ging er een wereld voor me open. Garens en patronen volop maar vooral ook inspirerende verhalen en foto's van andere breisters. Omdat ik zelf veel inspiratie haal uit de breiblogs van anderen(onder andere van haar en van haar) ben ik er zelf ook een begonnen. Zo kunnen anderen hopelijk geinspireerd raken door mijn werkjes.
Tja en dan nu het moment van de waarheid: waar ben ik dan helemaal mee bezig?
Op het moment brei ik hard aan een zomer-trui voor onze jongste dochter van bijna 3jaar.


Het patroon komt uit een heel mooi boek van Zoe Mellor; Adorable Knits For Tiny Tots in Rowan handknit cotton DK, in Roze(natuurlijk). Nog een mouw en dan ben ik klaar.
Uit datzelfde boek een ander vestje:Dit vest was eigenlijk bedoeld voor onze oudste dochter (nu 6 jaar). Maar goed, ik brei niet heel snel en er kwamen wat dingen tussen (een bevalling o.a.) enzovoorts enzovoorts. Nu is het dus een vest voor de jongste. Nu alleen nog in elkaar zetten......
en tenslotte nog een tas voor mijn zusje:


You May Also Like

2 reacties

 1. Wat een prachtige dingen maak je!!!
  En je hebt ons, de dames van SnB Fryslân ontdekt!!Fijn dat je mee komt breien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo wat een mooi vestje heb je gemaakt
  bestaat daar een patroon van
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen

instagram