Nieuwe breitas: the Harlow Bag!

by - vrijdag, augustus 17, 2012

De vakantie zit er weer op en in mijn mailbox vind ik dan allerhande verrassingen. Meest leuke verrassingen trouwens en een daarvan was van Namaste.

Bij Namaste zitten ze niet stil en luisteren goed naar hun klanten. Alle producten worden verder ontwikkeld en het assortiment wordt uitgebreid.

Vanaf eind augustus is er een nieuwe breitas aan het assortiment toegevoegd: de Harlow bag. Deze tas heeft lange hengsels zoals de Monroe bag maar heeft ook een lange schouderband om de tas schuin te dragen. Dit laatste is een verzoek van vele klanten geweest en nu is het dan zover.


DETAILS
De Harlow bag is ongeveer even groot als de Monroe bag(lxbxh: 35 x 15 x 33 cm) maar heeft een andere indeling van binnen. De hele tas is afgesloten met een rits en binnenin vind je een groot vak met aan de zijkanten kleinere opbergvakken. De gehele binnenkant is bekleed met zacht materiaal.

Aan de buitenkant zijn er diverse vakken met de bekende magnetische sluitingen.


KLEUREN
De Harlow bag is er in 4 kleuren: Carribean Blue(afgebeeld), Cappuccino, Eggplant en Pumpkin Spice. Kijk voor de kleuren op de website van Namaste.

PRIJS
De Harlow tas gaat €85,- kosten

PRE ORDER !
Ik ga eind augustus deze tassen bestellen. Wil jij niet mis grijpen en alvast een tas reserveren? Laat het me dan voor 31 augustus weten via een berichtje hier, op facebook of de email( info at wereldwolpuntnl)/telefoon.

You May Also Like

0 reacties

instagram