Rowan uitverkoop

by - woensdag, september 01, 2010

Ik ben een echte Rowan-fan. Ik vind de kleuren heel erg mooi, en de garens zijn van TOP-kwaliteit. De patronen uit de boeken zijn vaak klassiek maar daarmee ook tijdloos en dus een aanwinst in je kast. Echte blader boeken vind ik.
Voor mij was het dus ook niet moeilijk kiezen toen ik een mooi merk zocht voor Wereldwol. Rowan moest het worden. En Rowan is het geworden.

We zijn nu geruime tijd verder sinds de start van Wereldwol en ik kan niet anders concluderen dan dat het niet helemaal geworden is wat ik er van gehoopt had. Rowan is waarschijnlijk niet een heel goed merk voor verkoop via een WEBwinkel. En bovendien vrij duur (Drops bijvoorbeeld, vind ik wel een goed WEbwinkel merk, vanwege de uitgebreide database van gratis patronen en de goede prijs-kwaliteit verhouding (om maar een voorbeeld te noemen)).

En ja, nu ben ik "ondernemer"(ha ha nog steeds leuk om te zeggen) en "moet" ik wel iets met dit feit.
Daarom heb ik besloten te gaan stoppen met de verkoop van Rowan en er andere merken voor in de plaats te zetten. Welke dat zullen zijn weet ik nog niet (helemaal). Suggesties zijn welkom!

Er zit natuurlijk (voor jullie) 1 voordeel aan en dat is de UITVERKOOP:
vanaf heden 30% korting op alle Rowan breigarens (m.u.v. Kidsilk Haze want die mag blijven) en 10% korting op alle Rowan breiboeken.

op=op maar dat lijkt me duidelijk.

P.S.
Oja, Ook de verzendkosten zijn aangepast: ALLE bestellingen, (groot en klein, licht en zwaar, pakket en brievenbusdoos) worden voor slechts € 2,50 naar je adres verzonden.

You May Also Like

1 reacties

  1. Wat jammer dat het niks is geworden... Rowan is voor mij ook altijd zo'n 'kijk-garen', idd net wat te duur... Maar dit is natuurlijk wel interessant (en het feit dat Sinterklaas dit jaar ook voor mij een gevulde schoen had helpt ook mee), dus ik ga even gluren (en proberen geen lace te kopen, haha)...

    BeantwoordenVerwijderen

instagram