Vooruitblik

by - zondag, januari 13, 2013

Het nieuwe jaar is begonnen met werk. Veel werk. Het is zo leuk om te merken dat de advertentie in Simply Breien zo veel nieuwe klanten heeft opgeleverd. Niet alleen klanten die een tas kochten (daar waren er een hele hoop van) maar ook klanten die wol kochten en die zich op de nieuwsbrief abonneerden.
Kortom: dit was een zeer geslaagde actie. Blij mee.

Ook in het nieuwe jaar ga ik weer vol enthousiasme verder met Wereldwol. Er staan al weer een paar hele leuke evenementen in de agenda:
Allereerst is daar over vier weken de 10 e Handwerkbeurs in Zwolle.  Donderdag 14 tot en met zondag 17 februari 2013. In dit Jubileumjaar maar liefst 4 dagen shoppen!


Ik ben natuurlijk al weer druk bezig met de voorbereidingen: de voorraden op peil brengen, leveranciers aansporen toch vooral op tijd te leveren, publiciteit, bemensing en een leuke win-actie. Over dat laatste kan ik nog niet teveel vertellen maar dat gaat helemaal leuk worden!

Afgelopen vrijdag werd bekend dat er ook dit jaar weer een Breidag komt in Nieuwegein. De datum is nog onder voorbehoud maar zal hoogstwaarschijnlijk vrijdag 29 en zaterdag 30 maart 2013 zijn. Als de definitieve datum bekend is zal ik dat bekend maken natuurlijk.
Dit is een van mijn favoriete beurzen eerlijk gezegd en ik was echt heel erg blij om t horen dat Janet van Secondevents ook in het najaar  2013 een Breidag gaat organiseren. In Groningen! Hoe leuk is dat?

En dan is er in op woensdag 17 juli  nog de Weversmarkt in Hoorn. Afgelopen jaar helaas een beetje nat maar daarom niet minder gezellig. Dit jaar bestellen we mooi weer.

Verder ga ik onverminderd voort met het verder verbeteren van de website en het assortiment van Wereldwol. Eind februari komt er een nieuw garen van Noro in de winkel: Taiyo Sock. Alle twaalf kleuren !


en een nieuw Noro haakboek:

Leuk om te vertellen is dat Monique van Kantwerk bezig is met het ontwerpen van een sjaal met het Scrumptious Lace garen van Fyberspates. Presentatie tijdens de Handwerkbeurs! Al eerder ontwierp ze de sjaal Quadrata voor Wereldwol en dat is een heel populair patroon (gratis download).

Verhuizing blog
Binnenkort gaat dit blog verhuizen naar de website van Wereldwol. De inhoud zal niet veranderen natuurlijk, sterker nog: ik heb heel veel ideeën voor nieuwe blogposts  die ik "alleen nog even op moet schrijven" haha.


You May Also Like

2 reacties

instagram