Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit maart, 2012 tonen

Manos Lace: Jinni

Toen ik de nieuwe kleuren Manos Lace onder ogen kreeg wist ik meteen dat ik er heel graag een gebreid voorbeeld van zou willen hebben. Bijvoorbeeld van de sjaal Jinni . En als dat nog voor de Breidag zou kunnen zou dat mooi zijn. Dacht ik. Maar ik wist ook meteen: dat gaat mij niet lukken. Daarom heeft MoniqueB van Kantwerk deze sjaal voor mij gebreid. In no time! en moooooi! Sommige dingen moet je aan profssionals overlaten….. Dit zijn de nieuwe kleuren: met de klok mee rechtsboven Rhia(groen), Raisie, Naiad en Elvina. Het patronenboekje kost €3,80 en dat vind je hier . Manos lace kost €15,95 per streng van 50 gram en die vind je hier . Om Jinni te breien heb je 2 strengen nodig in de kleur Naiad. foto's van de sjaal:Kantwerk

Breidag 2012: de voorbereidingen

Veel te doen en te regelen deze weken. De Handwerkbeurs en de beurs Vrouw! zijn achter de rug en we maken ons op voor (voorlopig) de laatste beurs in het rijtje: de Haak en Breidagen in Nieuwegein op 13 en 14 april a.s. En daar verheug ik me erg op! Alleen al het feit dat Ysolda komt vind ik al helemaal geweldig. De workshops zitten inmiddels vol maar je kunt haar ontmoeten bij mijn stand waar ze haar boeken komt signeren. Dus: als je komt, vergeet dan niet je Ysolda-boeken mee te nemen!

Beurs Vrouw!

Komend weekend kun je me vinden op de beurs Vrouw! in het WTC Leeuwarden. Stand 5125 vlak bij het workshop plein. Ik heb niet het hele assortiment bij me maar wel een paar nieuwe dingen zoals Catania haakkatoen. Super veelzijdig haakgaren. Na de beurs komt t op de site. Ik hoop veel van jullie (friese) breisters te ontmoeten de komende dagen! En zoals altijd betekent dit dat de verzending van de bestellingen die via de webshop gedaan worden wat vertraging oploopt. Aanstaande dinsdag worden de bestellingen van vrijdag, zaterdag, zondag en maandag verzonden.

't mag nog net

Het mag nog net eventjes. Nagenieten van de Handwerkbeurs. Ik had al eerder willen bloggen maar ik werd ziek dus dat ging echt niet. Nu al het achterstallig onderhoud is weggewerkt kan het nog net even voordat het volgende evenement zich aandient. Het was druk! Het was geslaagd en zonder alle hulp was het niet gelukt. Dank aan Marike. Dank aan Ammerins voor het te woord staan van de leuke verslaggever van TVOOst (loop ik net even naar het toilet, mis ik mijn kans op one minute of fame) Klik hier voor het filmpje van TVOOST Dank ook aan Joyce die er voor t eerst bij was en helemaal enthousiast aan het breien is geslagen en bloggen en Ravelen. Alles d'r op en d'r aan. Thanks dames! en natuurlijk de twee kleine dames die ook zo graag willen helpen.