Wereldwol in Simply Breien: Give away

by - dinsdag, december 04, 2012

Wat leuk! Ik mag mijn breiwinkel presenteren in Simply Breien. Dit (relatief) nieuwe Nederlandstalige breitijdschrift verschijnt tweemaandelijks en dit is de vierde editie.
Van oorsprong is het een Engels blad en het wordt vertaald naar het Nederlands.


En nu weet je dus ook met wie je zaken doet bij Wereldwol!

Nog leuker werd het toen ik zag dat ook de breitassen en breiaccessoires van Namaste een plekje hebben gekregen bij de December-cadeau tips!
GIVE AWAY
Om te vieren dat ik in Simply Breien sta organiseer ik een give away!
Ik verloot maar liefst 10 exemplaren van Simply Breien 4 onder de breisters die de Wereldwol Nieuwsbrief ontvangen. 'n Kadootje voor alle trouwe klanten en volgers van Wereldwol! Als je al ingeschreven bent loot je dus automatisch mee.

Ontvang jij de Wereldwol nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan razendsnel in en maak kans op dat leuke breitijdschrift! Je kunt meedoen aan deze give away tot 21 december 2012 *). Dan maak ik bekend wie de tijdschriften gewonnen hebben.
*) Was 31 december maar het is natuurlijk veel leuker om zo'n kadootje voor de kerst in huis te hebben.

En O ja, bijna vergeten: Omdat Simply Breien precies een jaar bestaat in Nederland vieren ze dit met een ouderwetse december verloting.
Wereldwol heeft voor deze verloting een geweldige prijs beschikbaar gesteld: een KnitPro Symfonie set verwisselbare breinaalden twv € 55,00!
Hoe gaaf is dat? Om mee te doen met de verloting hoef je alleen maar de bon uit het blad in te vullen en op te sturen.

You May Also Like

7 reacties

instagram