Dilemma's

by - donderdag, april 12, 2012

Bij iedere beurs en markt lever ik telkens weer een enorme strijd met de beschikbare ruimte en de hoeveelheid wol en aanverwant spul ik mee moet/kan/wil meenemen. De ruimte in de stand/kraam is altijd beperkt en ik heb meer spullen dan ik kan meenemen. Ook de voorraad is altijd een fijn dilemma. Is een pak van 10 bollen te veel of juist te weinig.

En dat bij iedere beurs waar ik naar toe ga opnieuw. Ik moet zeggen dat het iets gemakkelijker begint te worden nu ik het wat vaker gedaan heb maar toch.

Dilemma's, dilemma's.

Komend weekend in Nieuwegein zul je dus geen Malabrigo Worsted aantreffen, geen Baby cashmerino, geen Kidsilk en ook geen Dazzle sock.
Jammer he? Ze hebben het moeten afleggen tegen de lace garens van Malabrigo, Manos en Natural Dye Studio. Ook de nieuwe Scrumpious garens van Fyberspates krijgen een prominent plekje dit weekend evenals de Noro sokkengarens. En tenslotte natuurlijk veeeeeel Ysolda boeken en TASSEN!

'k Zie je in Nieuwegein, ik ben weg!

You May Also Like

2 reacties

  1. Nou, het was geweldig. Ik was nog geen 10 minuten binnen en toen moest ik al beslissen welke kleur Namaste tas ik zou nemen. Want dát ik er een zou nemen was wel duidelijk.

    Het werd de groene/peacock. Ik ben er echt erg blij mee!

    Fijne tweede beursdag.

    BeantwoordenVerwijderen

instagram