Little Red in the City

by - maandag, juli 11, 2011Joepie! Vorige week zijn de Little Red in the City boeken van Ysolda binnengekomen. En wow wat een mooi boek is het geworden. Het wachten is dubbel en dwars beloond wat mij betreft.
Little red is een boek met diverse modellen voor truien en vesten. De modellen zijn gefotografeerd in 2 maten zodat iedereen een idee kan krijgen hoe het bij haar zal staan. Want we hebben niet allemaal een maatje Doutzen Kroes.
Zoals altijd bij Ysolda ligt het accent op gebruiksvriendelijkheid. Duidelijk geschreven met veel techniek instructies. Zowel telpatronen als uitgeschreven instructies etc etc. Ysolda heeft ook extra aandacht besteed aan hoe je een vest of trui nu passend krijgt voor jouw maten en afmetingen. Want in de echte wereld kun je van boven maat 46 hebben met een wespentaille. Of andersom. In het boek vind je veel tips over hoe je het kunt aanpassen. Alle modellen worden beschreven in tenminste 15 maten! En dat heb ik nog niet vaak gezien.

Bij aankoop van het "papieren" boek krijg je een link om de patronen ook digitaal te downloaden. Handig want dan kun je het patroon uitprinten en er aantekeningen op maken zodat je boek mooi en netjes blijft. Bovendien worden evt errata direct in de digitale versies verwerkt.


Een van de modellen uit Little red is Cria. Voor de winkel mocht ik alvast het patroon gebruiken om een voorbeeld te breien. En met trots kan ik hier nu mijn Cria presenteren:Garen: 3,5 streng Dazzle Sock van The Natural Dye Studio, breinaalden 3,5 mm. Knopen van Haakjuf Marion de Koning waarvoor dank!
Zo, ik ben klaar voor Knitnation.

Klik hier om het boek te bekijken en te bestellen.

You May Also Like

2 reacties

  1. Heb ik al eens gezegd dat ik zo blij ben met jouw inkopen. Keer op keer verras je mij weer met geweldige aanwinsten voor de winkel.

    Dank je wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dank je wel voor t compliment. Ik doe mijn best de leukste dingen op te sporen en in te kopen.

    BeantwoordenVerwijderen

instagram