Swirl

by - donderdag, juni 09, 2011


Af en toe kijk ik op Knitter's Review. Een leuke website waar boeken garens, breinaalden, accessoires en wat dies meer zij besproken worden. Deze week bespreekt men 2 boeken: Little Red in the City van Ysolda (nou daarover kan ik kort zijn: Het komt eraan en dan zal ik zelf een review kunnen geven van het boek).

En het andere boek heet "Knit, Swirl! " van Sandra Mc Iver.
En als we het dan hebben over vesten en truien PASSEND maken aan je lichaam (een thema waar Little Red erg diep op in gaat), is dit boek ook een aanrader denk ik. Dit vest hoef je namelijk niet aan te passen(zegt men). Dit Swirl vest staat iedereen goed (zegt men).
Eerlijk gezegd ben ik altijd wat huiverig voor de grote uit-een-stuk-gebreide-bontgekleurde- gebreide gewaden. Niet mijn stijl zal ik maar zeggen.
Maar dit vest is echt anders voor zover ik het kan bekijken.

Je kan het natuurlijk heel bont maken met felgekleurde zelfstrepende garens maar met de juiste kleuren en materialen krijg brei je een heel chic vest.
Een Swirl jacket is een cirkel of ovaal met aangebreide mouwen. Je zet in het begin dus een oneindige hoeveelheid steken op en breit zo naar het midden toe.
De foto's komen van het weblog van Sandra Mc Iver en Anne Hanson.

En ik begin te geloven dat dit Swirl vest iedereen staat. In een leuk wolletje, met een mooie textuur heb je volgens mij een heerlijk vest. ik ga er een proberen (als ik tijd heb en Cria af is).

You May Also Like

3 reacties

 1. Oh, dat is ook een leuk vest! Ik heb alleen al zoiets in de kast hangen, dus ik sla over ;) Nou ja, die ik heb, is paars, en zwart is ook mooi... of een mooie grijze... :lol:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig dat swirlvest! En jij hebt er vast mooie wolletjes bij! Ik hou je vorderingen van de Swirl in de gaten :-)

  Groetjes Minie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cool. Nog steeds op een yarndiet, maar ja, boeken en tassen zijn geen wolletjes!

  BeantwoordenVerwijderen

instagram