Yasmin shawl

by - dinsdag, maart 29, 2011

Het gaat toch zo lekker soepel hier in huize Wereldwol.
Sommige leveranciers drijven me tot wanhoop, andere doen precies wat ze moeten doen. En met de breidag in aantocht levert dat de nodige stress op.
Ik zal jullie niet vermoeien met verhalen over die leuke nieuwe produkten die ik wilde introduceren op de breidag die NOG BIJ DE DOUANE STAAN!!!! En dat ze daar al meer dan een week staan is weinig hoopvol. Of de aardbeving in Japan waardoor de aanlevering van Noro nogal verstoord is (en dat is een understatement) en dat de SEKKU dus nog in Japan staat licht te geven. Allemaal doodvermoeiend.

Lichtpunt in deze misere is Amanda van The Natural Dye Studio. Na de Handwerkbeurs is ze als een dolle gaan verven voor Wereldwol en vandaag kwam de doos boordevol Precious Lace!! Gewoon op tijd en volgens afspraak.

Anyway, ik wilde iets heel anders laten zien:

Dit is de sjaal Yasmin. Een ontwerp van Angelique den Brok (van voorheen Wolhemel). Ik ben heel blij dat ik dit patroon mag gebruiken in de winkel.
Yasmin is een eenvoudig te breien driehoekige sjaal. Je werkt vanuit het midden naar de uiteinden toe. Een perfect project voor mensen die beginnen met kantbreien !
Dit voorbeeld is gebreid in Kidsilk Haze (kleur 583) door (alweer) mijn moeder (bedankt mam) en ik vind het een heel mooie sjaal geworden.
Dit patroon is gratis te downloaden!
Meer details vind je op de website van Wereldwol en via Ravelry

You May Also Like

6 reacties

 1. Wat weer een mooie shawl Marieke! Ja jammer van die Noro, maar heel goed te verklaren natuurlijk.... Gelukkig blijft er nog voldoende over om te kijken en te kopen bij wereldwol! Succes met de voorbereidingen en a.s. vrijdag en zaterdag in Nieuwegein. CU there :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @aal. Ja heel logisch dat je na een aardbeving niet aan breigarens denkt. Heb ik volledig begrip voor maar jammer is t wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kant shawl heeft je moeder gebreid.Deze staat op mijn to do lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha die Marieke,

  Wat een leuke blog en wat een prachtige dingen. Je bent goed bezig. Ik kom gauw weer eens langs voor een therapeutisch breiwerkje.

  gr Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij het lezen van zoiets krijg je iets van: afschaffen die hap! (douane) Maar we weten je evengoed wel te vinden hoor! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nieuw op de markt; neon garens! die gegarandeerd blíjven gloeien. hahaha.

  Sorry, dat is gemeen.

  Prachtig de Yasmin in kidsilk.

  BeantwoordenVerwijderen

instagram