Breien in het wild

by - maandag, maart 07, 2011


Schrik. Dat hadden we niet gedacht toen we woensdag meededen aan de #breimop. Met z'n drieën op de voorkant van de Leeuwarder Courant!
En wat was het leuk afgelopen woensdag, onze brei-flashmob. Heel veel leden van SnB Fryslan waren gekomen en we stonden en zaten lekker te breien op het station. De security werd wel een beetje zenuwachtig van zoveel reuring: Pers en camera's en breiende vrouwen (en 1 man!!) tjonge, er gebeurt wat.
Na afloop hebben we al onze bloemen her en der in de stad achter gelaten. Inmiddels zijn er ook al weer een hoop verdwenen heb ik begrepen. Jammer dat mensen dat niet gewoon kunnen laten hangen maar goed, dat was te verwachten. Op de website van de Leeuwarder Courant vind je nog een kort filmpje van de #breimobAl met al weer een heel leuk evenement. Wat hebben we toch een leuke groep hiero.
Zin om mee te doen? We zitten elke eerste en derde woensdag van de maand bij Cafe Wouters in Leeuwarden tegenover het station met het perkje met gebreide bloemen......

You May Also Like

7 reacties

 1. Het ziet er erg gezellig uit. Ik geloof zeker dat jullie er veel plezier aan hebben beleefd.
  Jammer, dat het er maar zo kort heeft gestaan.
  Gr Fenna.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontzettend lollig. Is weer een keer wat anders! Ik kende alleen wildplassers, maar tegenwoordig is de wereld verrijkt met wildbreiers. SUPERinitiatief.
  Leuke foto ook!
  Succes, Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat stonden jullie er erg leuk op!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig! En zo helemaal compleet met je gebreide muts, sjaal en polswarmers. Ook de meiden helemaal into the knitting en punniking :) Betere foto hadden ze niet kunnen kiezen! Heb je 'm al opgevraagd? De bloemen in het perk staan er nog allemaal gelukkig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan me voorstellen dat het even schrikken was maarrrr het ziet er wel heel gezellig uit hoor :-)) Wat zullen jullie het gezellig gehad hebben, zo met zijn allen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeannette(breit op ravelry)14 maart 2011 om 15:42

  Geweldige openingsfoto ('jong' en 'iets-minder-jong-maar-toch-nog-jong' aan de brei!) bij een enig artikel!

  BeantwoordenVerwijderen

instagram