Wereldwol update

by - vrijdag, december 03, 2010

De wanten vorderen gestaag. De techniek is wel even oefenen dus helemaal strak worden ze niet. Ik beloof een foto als ik er 1 afheb.

Ondertussen gebeurt er weer vanalles aan het Wereldwol-front. Zo bleken de rode Knitkits waar ik toch al een mand of 2 op wacht naar Curacao gestuurd. Sukkels! Voor geografische kennis moet je niet bij Amerikanen zijn. Volgens de laatste berichten komen ze toch echt volgende week hier aan. Ik geloof het bijna....


Wat wel aankwam en wat prachtig is zijn de Haapsalu boeken uit Estland. Een mooie aanvulling op de workshop Estlands kant breien. Er staan meer dan 100 patronen in om zelf je sjaal te ontwerpen. Prachtig gewoon.

Tot 5 december kost het boek 35 euro ipv 45!

Ook een hele lading Kureyon Sock kwam binnen. Met als altijd weer heel mooie Noro-kleuren en nieuwe kleuren. Ook heel geschikt om wanten van te maken lijkt me. Kijk maar eens bij dit patroon:


Maar mijn absolute favoriete garen van dit moment is toch wel Precious van The Natural Dye Studio. Dit is een garen van 100 % zijde, met een prachtige glans en hele mooie diepe kleuren. Na het succes van de Precious Lace heb ik nu ook 4 kleuren van het dikkere zusje ingekocht: Precious 4Ply.
Echt heel erg mooi en zacht. Wat te denken van Precious lace Heather:

Of Silver:

Precious lace is er in 10 kleuren, 4ply voorlopig in 4 kleuren.
Hier vind je een gratis haakpatroon met dit garen.

Genoeg te kiezen dus voor je Kerstmis breiwerkjes!!

You May Also Like

0 reacties

instagram