home sweet home

by - maandag, augustus 23, 2010Hoe leuk vakantie ook is, ik ben eigenlijk altijd blij om weer thuis te komen. Zo ook dit jaar.

We stonden op een geweldige kemping even boven Bordeaux. Alwaar wij niet zoveel deden: vooral zwemmen en lezen en naar het strand en ook breien!!! Nu we de kinderen niet meer de hele tijd in de gaten moet houden (en ze voor verdrinking, vallen, weglopen, verwalenen de hongerdood moet beschermen) hebben we zowaar tijd om echt te lezen (of te breien). En met echt lezen bedoel ik dus meer dan 1 -2 pagina's. Heerlijk.

Ik heb maar liefst 2 boeken gelezen en breide ik onder andere 2 sokken tegelijk op 1 rondbreinaald (voor alles is een eerste keer).
Inderdaad het is de Firestarter van Yarnissima. Gratis te downloaden via Ravelry.


Op de terugweg bij Rik en Odilia en Tijn en Sen geweest en dat was als altijd weer fantastisch op hun boerderij. Bbalkende ezels, stieren die elkaar imponeren met hun gebrul, schapen, geiten, kippen, katten, konijnen en natuurlijk rok en rol, de 2 varkens.
Op domaine Royeres is er ook een prachtige gite. Echt een aanrader.

En wat heel erg prettig was is dat ik voor de vakantieperiode 2 hulpjes voor de winkel gevonden had. Alle klanten hebben hun bestelling dus gewoon gekregen, zij het met iets meer vertaging dan normaal. En tussendoor hadden de winkelhulpen ook nog tijd gevonden om onze tuin eens flink onder handen te nemen. Dat noem ik nog eens thuiskomen!

En nu weer over tot de orde van de dag. Er staat als altijd van alles op de rol maar daarover later meer!

You May Also Like

0 reacties

instagram