Manos Lace has arrived!

by - woensdag, juni 16, 2010


Joehoe!!! Manos Lace is gearriveerd. De eerste 8 kleuren zijn binnen en 6 bijpassende patronen. Ik vind de kleuren echt prachtig, het garen is heel zacht en heeft een mooie dikte. Niet te dun, niet te dik, precies goed als je het mij vraagt.
De strengen zijn 50 gram en hebben een looplengte van 400 meter (2ply lace weight). Manos Lace is handgeverfd en gemaakt van 75% Baby Alpaca, Zijde en Cashmere. Aan iedere streng vind je een kaartje met de naam van de maakster.

Mijn persoonlijke favorieten:
Titania :

Orla:

Fay:


En het mooiste komt nog: Manos del Uruguay is een 100% Fair Trade organisatie. Het is een non profit organisatie en men werkt met cooperaties van vrouwen op het platteland die de wol spinnen, verven en verwerken. Dat houdt in dat je met het kopen van een streng breigaren je niet alleen jezelf een plezier doet maar ook de vrouwen op het platteland van Uruguay ondersteunt en van een eerlijk inkomen voorziet. Dat is wat je noemt Maatschappelijk Verantwoord Breien.

Ter introductie van dit mooie kantgaren krijg je nu bij aanschaf van 2 strengen Manos Lace een patroon naar keuze uit de Manos Collectie gratis erbij. Dus voor nop, nada niks.
Klik hier om dat allemaal eens goed te bekijken.

ennneh, geen verzendkosten in de zomer.

You May Also Like

3 reacties

 1. Ik heb gisterenavond meteen besteld bij je, ik wist toen nog niet dat ik je lievelingskleur uitgezocht had :)

  Groetjes
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met open mond zit ik verlekkerd te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig!!! Wat een mooie kleurcombinaties.

  BeantwoordenVerwijderen

instagram