wordt verwacht...

by - dinsdag, mei 25, 2010

Met al deze vrije dagen kom ik werktechnisch behoorlijk wat uren tekort. Gelukkig heb ik geen baas die daar een punt van maakt maar de echte ondernemer (jahaa) krijgt toch wat de kriebels. Ik dus ook.
De eerlijkheid gebiedt me wel te zeggen dat de zomer maanden niet echte breimaanden zijn dus is het wat rustiger in de winkel.
Alhoewel de "echte" die-hard breisters (waaronder ik mezelf ook reken) natuurlijk altijd doorbreien, hittegolf of niet. Ik kan ook eigenlijk niet zonder (bij de Jellinek kliniek noemen ze dat geloof ik verslaving..).


Kortom, hier en daar wat uurtjes tussendoor pakken om de webwinkel bij te werken, voorbeelden te breien, foto's maken, breipakketten maken, miniskeins maken, administratie bijwerken etc.

En niet te vergeten na te denken over nieuwe dingen/plannen voor Wereldwol:

Hier volgt het lijstje voor de komende tijd:

Van het beroemde Fair Trade merk Manos Del Uruguay verwacht ik begin volgende week een zending met Lace (kant)garens. In eerste instantie krijgen we 8 van de 12 kleuren. De resterende 4 kleuren zijn ook besteld maar vanwege de enorme belangstelling zijn deze pas leverbaar vanaf half juli. Wees er dus bij zou ik zeggen. Dit is een echt luxe garen bestaande uit 75% baby Alpaca, 20% zijde en 5% cashmere. Handgeverfd (kettle dyed) door de vrouwen van Manos. Ze komen in bollen van 50 gram, 400 meter per bol. Bovendien horen er ook een groot aantal patronen bij die per stuk te koop zijn voor relatief weinig.In het diepste geheim wordt gewerkt aan een (gratis) patroon exclusief voor Wereldwol voor een kantsjaal met dit garen. Hou het in de gaten, dit wordt echt heel bijzonder van een hele getalenteerde ontwerpster!


Ook volgende week nieuwe sokkengarens en kantgarens van The Natural Dye Studio. Waaronder een heel mooi regenboog geverfd Dazzle sokkengaren.
Amanda van The natural Dye Studio is bezig haar Studio op een hoger plan te trekken. Inmiddels heeft haar man besloten om ook volledig voor NDS te gaan werken om haar daarin te kunnen ondersteunen. Dit jaar gaan ze ook de Amerikaanse markt op. Ik ben heel benieuwd hoe dat zal verlopen. Haar belevenissen kun je volgen op haar blog

Woensdag 30 juni: Weversmarkt in Hoorn! De eerste keer voor Wereldwol en ik heb er nu al zin in. Het belooft een leuke dag te worden met heel veel standhouders met diverse materialen die allemaal met Textiel te maken hebben.

als er iemand nog een leuke zomermarkt weet hou ik me aanbevolen!

Najaar:

14, 15 en 16 oktober Handwerkbeurs Ahoy
onder driedubbel voorbehoud: Opening Atelier Wereldwol in Leeuwarden (spannend!!)


Redenen genoeg om langs te blijven komen op dit blog en in de winkel. Al was het alleen maar vanwege de SUMMERSALE die ook nog langs komt in juni.

You May Also Like

7 reacties

 1. Veel succes met al je plannen. Je houdt ons op de hoogte, hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. klinkt heel spannend en leuk allemaal, ik hou je site in de gaten! Succes met alle voorbereidingen en werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh oh oh wat spannend allemaal.De wevers markt ligt ook op mijn lijstje van bezoeken.Wie weet komen we elkaar tegen.Verder sucses met al je plannen .Ik hou t in de gaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zeg: JA? JAAAAHHH!
  En inderdaad, woonde ik maar wat dichterbij... en dat lang niet alleen vanwege handig met de kinderen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. klinkt allemaal erg spannend!

  begrijp ik je bericht goed en ga je in leeuwaarden een winkel openen?

  veel succes, caren

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel succes met al deze -leuke!- plannen!

  BeantwoordenVerwijderen

instagram