nog even nagenieten

by - donderdag, maart 04, 2010

Tja wat was het leuk de Handwerkbeurs afgelopen weekend. Inmiddels ben ik weer een beetje bijgekomen van alle indrukken en ervaringen. Het was in alle opzichten een groot succes.
Heel veel bezoekers( RUIM 9.000), oude en nieuwe klanten van Wereldwol ontmoet en veel oude en nieuwe bekenden van Ravelry gezien en gesproken. Kijk maar eens bij CarlaM voor een foto impressie.

Dank ook voor alle leuke reacties hier op het blog. Ik waardeer het zeer!
En natuurlijk heel veel dank aan Marike en mijn moeder en Peter die heeft helpen opbouwen, zonder hen was het natuurlijk niet gelukt en lang zo leuk niet!

Inmiddels is de voorraadministratie van de winkel bijgewerkt, de lijst met succes- en leerpunten is genoteerd en nieuwe voorraad besteld.
En hop daar gaan we alweer, het voorjaar in!

Even een doorkijkje voor de zomer:

Op veler verzoek is binnen enkele dagen dit prachtige boek met kinderpatronen te vinden op de site. Daarbij heb ik de garens Handknit DK cotton en Cashoft DK en Cashsoft Baby DK van Rowan ingekocht in diverse prachtige kleuren.

Super blij ben ik met de Whimsical Little Knits patronenboeken 1 en 2 van de onovertroffen Ysolda
2 boekjes met kleine en grotere breipatronen waaronder de Ishbel (een van mijn all time favorites)!
Het moge duidelejk zijn: ik ben enorm fan van Ysolda. Ik houd van haar eenvoudige en duidelijk geschreven patronen en wilde deze heel graag in de winkel hebben. Binnenkort dus te koop bij Wereldwol.

Verder gaat Amanda van The natural Dye Studio speciaal voor Wereldwol Dazzle sokkengaren verven en komen er nog meer patronen beschikbaar van een bekende ontwerpster.....

Genoeg te doen dus.

En nu ga ik zelf denk ik even een stukje aan mijn Haruni breien.

You May Also Like

3 reacties

 1. Ik heb Ysolda pas ook ontdekt... geweldige patronen! Ik heb er inmiddels een paar in mijn Ravelry-queue staan. Klikte net even door naar je Ishbel - die is prachtig zeg. Met welk garen heb je die gebreid? Hij ziet er heel zacht uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ vera kidsilk haze met Jagggerspun.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben ook weer bezig met een patroon van de hand van Ysolda, een voor jou bekende, Liesl, lekker breien.
  Ben benieuwd naar haar boekjes.

  BeantwoordenVerwijderen

instagram