lente-haken

by - dinsdag, maart 23, 2010

Op zoek naar een nieuw voorjaars-zomers project struinde ik Ravelry af en zag weer heel veel mooie dingen voorbij komen.
(Trouwens, wie van haken en breien houdt moet zich echt aanmelden bij Ravelry (je moet niks natuurlijk maar ik verzeker je, je krijgt geen spijt). 600.000 brei-fanaten bij elkaar die ongegeneerd en ongehinderd door meewarige blikken van buitenstaanders over maar 1 bezig zijn: breien (en haken). Oneindig veel (gratis) patronen en inspiratie. Het enige risico van Ravelry is dat je meer op Ravelry zit dan dat je aan't breien bent maar dat noem ik een aanvaardbaar risico.)

Goed, ik was dus op Ravelry op zoek naar een voorjaars project voor die mooie Handknit Cotton DK van Rowan en ik kwam vanalles tegen maar ineens wist ik het weer: Granny squares! Heerlijk zomers en perfect voor deze katoen. Haaknaald 3,5, wie doet je wat:


En nog meer
En jaha, ik weet wel dat ik al eerder aan een gehaakte deken ben begonnen en nooit afgemaakt en jaha, ik weet wel dat mijn Haruni nog niet af is en jaha, de knopen moeten nog aan het blauwe truitje voor mini-neefje. Maar dat kan me lekker niks schelen,
T'is lente en van dit haakwerk krijg ik nog meer lente gevoel!

You May Also Like

3 reacties

  1. Goed zo! Af en toe van de geijkte paden afwijken en iets nieuws beginnen kan net zo lekker voelen als een lente schoonmaak.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is heerlijk zo met die kleurtjes! ik krijg er zelf ook zin in, zeker na al dat moois op Attic24... Maar ook hier te veel onaffe dingen, hoewel de kleurtjes nu wel perfect in ons interieur passen...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. goed idee!! ik ben aan het spinnen (buiten!) en wilde eerst de wol "opspinnen", verven en dan weer gaan breien. heb nog wel wat op de naalden staan, maar heb ineens enorme zin in haken! dus ga meteen wat leuke bolletjes uitkiezen en bestellen!!

    BeantwoordenVerwijderen

instagram