Liesl II

by - woensdag, februari 03, 2010

Taddaah: Hier is Liesl in olijfgroen (Abuelita Merino Worsted). Ik heb eigenlijk nooit groen maar het IS wel een leuke kleur toch.


Zoals gezegd: het mooie van dit patroon is dat het van boven naar beneden gebreid wordt. Inmiddels ben ik zover dat ik kan gaan afkanten, t's lang genoeg naar mijn smaak. Ik vind het leuk als het vest net op de broekriem valt.

Vervolgens komen we bij de volgende vraag: wat doen we met de mouwen? Ik had in eigenlijk driekwart mouwen in gedachten maar nu vind ik die korte kapmouwtjes ook wel heel leuk. hmmm ideeen? anyone?

Nog even over het patroon: Ik vind dit echt een heel ingenieus patroon van Ysolda. Je bepaalt zelf de lengte, de hals (diep of juist niet) , lengte van de mouwen, knopen of niet etc. Geen Liesl is gelijk.

En dat is nou zo leuk aan breien

You May Also Like

5 reacties

 1. afhechten en niets meer aan doen zou ik zeggen! erg leuk, maar ziet er ook ingewikkeld uit! patronen in het engels, daar kom ik niet uit...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ellen: o ja, dat was ik nog vergeten: het zie er ingewikkeld uit terwijl het dat niet is. Echt niet. You can do it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal goed zo, en groen staat je goed. Ik mis de mouwen niet, maar ja, dat kun jij beter inschatten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je Liesl leuk zo! En die korte mouwtjes passen er goed bij vind ik persoonlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hartstikke leuk patroon en nu ik de kleur zo zie en niet in een schemerig cafe zie ik pas goed hoe mooi die kleur is.

  BeantwoordenVerwijderen

instagram