niet-brei voornemens

by - donderdag, december 31, 2009Zometeen een lijstje niet-breivoornemens voor het nieuwe jaar maar eerst toch even terugkijken op 2009.
Eigenlijk was 2009 een Top jaar.
Het jaar waarin ik besluiten heb genomen, knopen doorgehakt en helemaal zelf een webwinkel ben begonnen. Het beste besluit van 2009 dus. Vlak voor mijn verjaardag in Juni wist ik het. Op mijn verjaardag nog zitten brainstormen met vrichtje Herma die meteen de volgende dag enthousiast aan de slag ging met logo en huisstijl (jij kunt haar ook inhuren !!) van Wereldwol. Zonder haar was het nooit zo mooi geworden! dank dank dank.

Dank ook aan alle klanten en belangstellenden van het eerste uur! Tot volgend jaar en tot ziens op de beurs(zen).

Dit jaar werden mijn kinderen alweer groter en dan bedoel ik ook echt groter! De een naar school en de ander alweer naar groep 4! Time Flies when you're having fun.
En dit jaar heb ik zomaar 10 kilometer achter elkaar hard gelopen. Nooit gedacht dat ik het kon/zou kunnen volhouden.

En dan nu de niet-breivoornemens. Nu ik het opschrijf kun je dit op 2 manieren lezen: projecten die ik niet wil breien en voornemens die niets met breien te maken hebben. Hmm. Ik had het laatste voor ogen maar de niet-breiprojecten vind ik ook wel leuk.


Niet-brei voornemens:
Weer harder gaan hardlopen!
Doel: 10 km in 55 minuten bij de Marikenloop in mei.
meer boeken lezen (er liggen er nog 3 te wachten op mij)
meer geduld hebben met mijn kinderen
meer geduld hebben met mijzelf
5 kg afvallen (wie niet?)
Frans leren
Twitteren
regelmatiger bloggen
geduld hebben

en in het nieuwe jaar zal ik niet breien:
Sokken. Het breien van sokken vind ik eigenlijk best leuk. Maar het resultaat is zo onvoorspelbaar! Ik heb nu 3 paar sokken gebreid en bij ieder paar is de ene sok veel groter dan de andere of is de boord te los of sluit de hiel niet goed. Ik heb nooit gedacht dat het eenvoudig zou zijn hoor, sokken breien, dus zal het met nog meer oefenen beter gaan maar ik houd ervan als een project goed is. Aan mijn sokken mankeert altijd iets en dat ergert me enorm.

Dit was het laatste blog dit jaar!
Veel plezier vanavond iedereen en goed kijken naar het publiek van JanJaap van der Wal. Misschien zie je me nog zitten! (Tweede rij heeel hard lachend want ja, je zou wel eens op tv kunnen komen).


You May Also Like

3 reacties

 1. Ha, we zullen op je letten!
  En voorts wens ik je succes met al je voornemens, ik zou er nog een uitdaging bij willen zetten: stel het geduld hebben eens uit tot 2011...
  Verder: geen dank, heel heel graag gedaan. Sterker nog: jij bedankt voor je opdracht!

  Een hele fijne avond ook voor jullie en dat het maar een net zo succesvol nieuw jaar mag worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens je veel succes met je webwinkel en een goed en gezond 2010

  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook voor jou een heel goed en gelukkig nieuwjaar.

  Ik kwam je webwinkel bij toeval tegen op Ravelry en omdat ik het heel fijn vind dat we steeds meer keuze aan garens in Nederland krijgen heb ik de link gelijk op mijn weblog geplaatst. Ik heb begrepen dat je ook op de handwerkbeurs zult staan dus ik zal zeker even bij je langs komen!

  Gezellige weblog heb je! Ik kom nog eens vaker bij je kijken!

  BeantwoordenVerwijderen

instagram