laatste dagen

by - zondag, december 27, 2009
De laatste dagen van het jaar zijn aangebroken. Er was hier nogal wat stilte op het blog front. Eerst kwam de de griep, toen de sneeuw en toen de vakantie. En dus 2 kinderen thuis en dus veel dingen doen en organiseren (alhoewel je met die bergen sneeuw niet veel hoeft te organiseren):
Ondertussen had ik ook nog allerlei bestellingen voor Wereldwol dus ik had genoeg te doen! (het gaat goed met de winkel trouwens!)

Maar goed, ondertussen ben ik wel een lousy blogger (en ik heb ook nog per ongeluk een heel blog verwijderd met mijn griephoofd). In het nieuwe jaar beloof ik beterschap!

Natuurlijk ben ik nog steeds aan het breien, hoe kan het ook anders?
Een project wat al eerder af was: hele zachte warme handschoenen in 2 kleuren Rowan Kidsilk Haze:
Afgelopen week gemaakt: een groene baret!

Ik vind hem heel leuk maar niet heel erg MIJ.
Hij lijkt ook wat klein nu ik mezelf zo zie. hmmm (ja zo achterop je hoofd dat hoort zo geloof ik). Ik denk dat Lisa er mee aan de haal gaat want ze heeft 'm al de hele tijd op!

Verder vordert het vest voor Nora in Noro Silk Garden Sock gestaag. De steekverhouding klopt niet met het patroon dus ik moet veel meten en meten en nog meer meten.

En dan overkomt het mij toch weer .... de mouwkop te klein/te kort. GRRRRR. Ik ga nu eerst de boord eraan breien en dan de mouwkop opnieuw en dan passend maken. GRRRRRR ik haat uithalen (moppersmurf).
Had ik al GRRRR gezegd?


You May Also Like

1 reacties

  1. Goede laatste dagen van dit jaar.
    En voor komend jaar heel veel geluk, gezondheid, gezelligheid, creativiteit en veeeeeel tijd om leuke dingen te doen.

    BeantwoordenVerwijderen

instagram