Progressie

by - maandag, augustus 24, 2009


Er zit progressie in mijn spin-vaardigheden! Kijk dan:Beter toch?
De eerlijkheid gebied me te vertellen dat dit niet de Suffolk-wol uit Frankrijk is maar Swifter uit Sumar. De Swifter is voor een beginner zoals ik toch wat gemakkelijker heb ik gemerkt.
Afgelopen zaterdag heb ik (na een tip van haar) een onderdeel voor het spinnewiel bij Atelier Adrienne in Sumar gehaald. Bovendien verkoopt ze ook spinwol dus....
Aan de keukentafel heeft de zoon des huizes een hele zak witte Swifter voor me gekaard. Wat een service en heel gezellig gekletst bovendien!

Nog meer progressie: vandaag heb ik weer mijn oude vertrouwde rondje Goutum in een (voor mij) normale tijd en tempo gelopen. Tjonge jonge wat ging het vorige week bagger(dat krijg je als je zes weken de boel verslonst). Mijn nieuwe doel is de vier mijl van Groningen op 14 oktober. Over de streeftijd ben ik nog niet uit. Dat moet toch te doen zijn binnen 45 minuten??

En omdat het zo mooi past: een laatste stukje progressie:
Ik heb me over mijn sok-angst heen gezet en ben begonnen aan mijn tweede paar sokken ooit. Wel een maatje 30 hoor, dan zijn ze snel klaar. En ik heb een briefje gemaakt om bij te houden hoeveel pennen etc. zodat ze ook even groot worden. Dit vind ik echt hele leuke sokkenwol voor kinderen van Regia. Vrolijke kleurtjes en nu maar hopen dat de dames ze ook aan willen.....

You May Also Like

7 reacties

 1. Goed hoor, ik ben benieuwd naar je volgende progressie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ojee 4 mijl is al op 11 oktober, als dat maar goed komt ;-) En je streeftijd is natuurlijk tussen de 35 en 40 min! Gaat helemaal goed komen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Of misschien wel sneller natuurlijk.... Heb je het trainingsschema ook gekregen? Deze week 60 min wandelen geloof ik. Die sla ik maar even over!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ok nog een poging, wat een activiteit bij jou zeg en wat een leuke dingen allemaal. Ben jaloers op je hardlopen heb nog steeds last van heup maar wil morgen of vanavond toch weer even proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaha joepie mijn eerste reactie ooit op jouw blog die gelukt is, nou maak je borst maar nat hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf zeg, ennuh, goed bezig met het trainen!!!

  BeantwoordenVerwijderen

instagram