slofjes

by - woensdag, juni 03, 2009

Omdat mijn oppas vanavond naar de wedstrijd van CAMBUUR gaat lukte het me wederom niet om naar de breiavond van SnB Fryslan te gaan. De breiavonden hebben al geduchte concurrentie van mijn schilderavonden bij Annemiek maar vanavond had ik echt zin om te gaan breien en te kletsen in Wouters. Het heeft niet zo mogen zijn.


Dan maar een rondje internet. Zo zag ik dat het zomernummer van The Twist Collective online is. Ik vind dat een erg mooi gemaakt e-zine. Mooie foto's, leuke patronen, grappige gadgets en interessante artikelen. Vooral de stukken van Barbara Parry over haar yarn-farm vind ik erg leuk om te lezen. Mijn schaap-wens uit mijn vorige blog is daardoor ook geinspireerd (Ik ben trouwens bang dat ik deze wens wat al te vaak heb verkondigd; er gaan geruchten dat er daadwerkelijk een schaap gekocht gaat worden...(help!?)).

Verder nog een update van mijn projecten:
Ik heb afgelopen weekend onderweg van en naar Belgie 2 slofjes gebreid naar het patroon van Tijm. Precies een goed werkje voor in de auto.  Ik vind ze erg mooi geworden. Lisa heeft het koordje gevingerhaakt (vingergehaakt). En  nu maar wachter op baby R.


You May Also Like

1 reacties

  1. Hebt u hier toevallig nog het patroon van, want ik vind ze enig. Alvast bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen

instagram