Kampioen!

by - maandag, juni 15, 2009


Afgelopen zaterdag waren de clubkampioenschappen van GVL in Kalverdijkje
( turnen dus).
Voor Lisa haar allereerste wedstrijd dus dat was wel spannend! Maar alles ging goed en ze heeft de eerste prijs gewonnen in haar categorie!!

Iedereen supertrots natuurlijk en Lisa helemaal blij (en check ook het mooie pakje!!). Echt geweldig om te zien hoeveel plezier al die meiden(en 2 jongens) in die gymzaal hadden met elkaar.


Het was al met al een lange dag met veel wachten op de tribune. Prima plek dus om te KIP'pen. Maar dat bedacht ik me later pas.
Het werkje waar ik nu mee bezig ben leent zich ook niet echt voor gedachteloos breien. Het lukt me maar niet het patroon te onthouden, terwijl het niet zo heel erg moeilijk is. Steeds moet ik weer de papieren erbij hebben. Ik gebruik de Araucania die ik voor mijn verjaardag gekregen heb.
Gistermiddag heb ik een foutje gemaakt en moest een heel stuk uithalen. Dan vind ik het erg moeilijk om al die steken weer goed op de naald te krijgen. Ik heb er een hele tijd mee zitten prutsen en heb het (uit frustratie) toen maar weggelegd. Straks maar 'es kijken of ik weer on-track ben.
Lastig hoor lace-breien!


Binnenkort meer nieuws!
Meeeeh!

You May Also Like

1 reacties

  1. Gefeliciteerd met je dochter! Als je het terughalen van steken heel lastig vindt, kun je een life line gebruiken, om de 5 cm een draad door alle steken op de nld rijgen - als je mis gaat, haal je uit tot de draad en heb je de steken zo weer op de naald.

    BeantwoordenVerwijderen

instagram