Bijna vakantie !

by - maandag, juni 29, 2009Tis bijna vakantie, en dat betekent de laatste loodjes voor ons allemaal. De kinderen zijn moe en wij eigenlijk ook. Toch zijn er altijd nog dingen die op het laatste moment gedaan MOETEN worden. Afspraken met die en die want anders zien we elkaar pas weer in augustus. Gek eigenlijk. Gaat ieder jaar zo.

Ik ben druk bezig om in ieder geval het vestje voor Nora af te ronden voor de vakantie zodat ik met een gerust hart aan mijn vakantieproject kan beginnen: de Ishbel van Ysolda.

Daarvoor heb ik een bijzondere combinatie in gedachten: de roze kidsilk Haze die ik van mijn moeder op mijn verjaardag heb gekregen gecombineerd met de roze Jaggerspun Zephyr die ik vorige week kocht. Ik heb al een proefje gemaakt en dit wordt echt mooi!!

De Jaggerspun alleen vond ik wat te dun voor dit project maar samen met de kidsilk wordt het mooi stevig.

verder zal er gefietst, geluierd en vooral veel gezwommen worden in de wetenschap dat er thuis goed op de toko wordt gepast. Waarvoor dank mam en pap!

You May Also Like

1 reacties

  1. Hmmm, dat moet wel een lekkere zachte sjaal worden. Ik ben benieuwd, heb hier ook nog zephyr liggen, dat wacht op een mooi project. Combineren met mohair klinkt waanzinnig zacht en warm!

    BeantwoordenVerwijderen

instagram