nieuwe projecten!

by - maandag, maart 16, 2009

Nu die ***sok af is mag ik aan een nieuw project beginnen (ik heb natuurlijk nog een heleboel UFO's liggen maar die negeer ik gewoon. Iets nieuws beginnen is zoveel leuker!)

Dus: 1 project om voorraad op te maken en 1 project met nieuw meerkleurig garen dat ik vandaag besteld heb.
Ik ga deze of deze tanktop maken van All Seasons Cotton. Van dit garen had ik een hele leuke trui gebreid. Maar de steekverhouding was niet helemaal goed en dus was de trui te groot(een probleem wat ik wel meer hoor en lees over All Seasons). Bovendien trok ik de trui over mijn zwanger buiken heen en dat schijnt ook niet echt bevorderlijk te zijn voor een goede pasvorm... dus de hele boel uitgehaald.
Van het meerkleurige garen ga ik aan mijn Clapotis beginnen.  Met zoveel mooie voorbeelden  kan ik niet achterblijven natuurlijk! Binnenkort een foto van het garen.

Verder verwacht ik deze week nog een stapel glitterstof. De opdracht is om een of meer turnpakjes te maken. Tuurlijk joh, tijd zat. Gelukkig komt mijn moeder vrijdag met haar lockmachine. Dat gaat lekker snel.

You May Also Like

1 reacties

  1. Als je een patroontje hebt voor turnpakjes, houd ik mij aanbevolen!! Dochterlief is ook nodig aan een nieuwe toe en ik heb ook wat leuke stof nog liggen...

    BeantwoordenVerwijderen

instagram